Aan de slag met BgZ en zibs?

Wilt u zelf aan de slag met implementatie van BgZ of zibs? Wij helpen u graag! Registratie aan de bron richt zich in de periode 2020-2021 op het ondersteunen van ziekenhuizen en andere zorgorganisaties bij het implementeren van zibs en de BgZ.

 

Bij zo'n implementatieproces komt heel wat kijken, van het meekrijgen van zorgprofessionals tot de kleinste technische details en alles wat daartussen zit. Ons uitgangspunt is dat het zorgproces altijd leidend moet zijn. Maar dat betekent niet dat alleen de systemen aangepast worde en er voor zorgverleners niets verandert. Zij moeten anders gaan registreren, met minder tekst in vrije velden en meer gestandaardiseerd vastleggen in gestructureerde velden. Dat is écht anders werken en dat gaat niet vanzelf. Tegelijk willen we nog meer profijt halen uit de verbeterde registratie door gegevens beschikbaar te maken voor andere doeleinden, zoals voor kwaliteitsregistraties en wetenschappelijk onderzoek.

Wij ontwikkelen in samenwerking met de ziekenhuizen en zorgorganisaties good practices op al deze gebieden en stellen onze kennis en ervaring breed beschikbaar.


Zo kunnen we u helpen!

Naar adviseurs, kennis en tools