Overzicht tools

Play the Serious
Game

Al honderd keer werd in zorginstellingen (en andere organisaties) de serious game ‘Medisch Centrum Oost’ gespeeld. De game wordt gespeeld door afdelingen, teams of opleidingsgroepen die werk (willen) maken van Registreren aan de bron.

Het Doeboek

Het Doeboek is er om handleiding te bieden aan de kwaliteitsregistraties om te komen tot een optimale dataset op basis van de principes van eenmalig, eenduidig vastleggen voor meervoudig gebruik.

Mensen staan klaar
om je te helpen

Bij ons programma werken adviseurs gespecialiseerd in gedragsverandering, kwaliteitsregistraties en implementatie van de BgZ en zorginformatiebouwstenen. Stuur een mail als je een vraag hebt, wij horen graag waar je tegenaan loopt en denken mee met het vinden van oplossingen.

Implementatie- en uitwisselingsmodel

Door gebruik te maken van het implementatie- en uitwisselingsmodel wordt op hele pragmatische wijze inzicht gegeven in de aspecten die bij een implementatie aan de orde komen. Daaruit blijkt dat zibs en de BgZ een goede basis vormen voor semantische interoperabiliteit, maar ook dat er in de praktijk nog diverse andere zaken geregeld moeten zijn om het te laten werken.

Korte e-learning modules van vijf tot tien minuten

Voor zorgprofessionals is e-learning ontwikkeld over Registratie aan de bron. Deze e-learning bestaat uit drie modules. U kunt de modules zelfstandig verwerken

Er zijn symposia en
bijeenkomsten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut a metus at elit dignissim blandit. Maecenas egestas. Cras auctor nunc a tortor. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus vel tellus ut neque pellentesque venenatis. In sagittis. In enim mauris, egestas quis, luctus eget.

Je kunt onze communicatiemiddelen gebruiken


Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Stel je vraag aan Iris Hanegraaf. Bel 06 292 308 17 of mail haar.
Mail Iris

We horen graag van je.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.