Aan de slag? Dit zijn de tools en de mensen die u helpen.

Serious game Medisch Centrum Oost

Registreren is mensenwerk. Wil jij met je team op weg naar beter en efficiënter vastleggen van patiëntgegevens? Speel dan met elkaar de serious game Medisch Centrum Oost! Want alleen samen komen we tot goede registratie.

Doeboek Kwaliteitsregistraties

Het Doeboek is er om handleiding te bieden aan de kwaliteitsregistraties om te komen tot een optimale dataset op basis van de principes van eenmalig, eenduidig vastleggen voor meervoudig gebruik.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bij ons programma werken adviseurs gespecialiseerd in gedragsverandering, kwaliteitsregistraties en implementatie van de BgZ en zorginformatiebouwstenen. Stuur een mail als je een vraag hebt, wij horen graag waar je tegenaan loopt en denken mee met het vinden van oplossingen.

Uitwisselingsmodel

Ben je aan de slag met digitale uitwisseling van gegevens? Dan kun je veel hebben aan ons Uitwisselingsmodel! Dat geeft in 8 overzichtelijke stappen weer wat er nodig is voor succesvolle gegevensuitwisseling in de zorg.

Masterclasses, webinars en andere events

Het programma Registratie aan de bron houdt regelmatig (online) masterclasses, bijeenkomsten en symposia over verschillende aspecten van eenmalig registreren voor meervoudig gebruik.

Vrij te gebruiken: presentaties en verslagen


Wil je aan de slag? Onze adviseurs werken dagelijks aan projecten in de praktijk. Zij delen graag hun ervaring met je. Neem daarvoor contact op met Iris van Grunsven via 0629230817, of stuur haar een mail.
Mail Iris

We horen graag van je.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.