Event | 25 juni 2020

Uitnodiging Bijeenkomst: BgZ - Hergebruik, hoe doe je dat

Publicatie datum: 11 maart 2020

Digitale uitwisseling tussen instellingen: hergebruik is de nieuwe uitdaging

Zorginformatie eenmalig vastleggen en meervoudig gebruiken. In module 3 van VIPP 5  wordt de  stap gezet om de BgZ uit te wisselen met een andere instelling. Dit houdt in; het vastleggen van informatie conform zorginformatiebouwstenen, vervolgens de gegevens digitaal uitwisselen met een andere instelling én daarna de gegevens kunnen hergebruiken (zonder overtypen) in het zorgproces. Dit is een nieuwe uitdaging die zowel van de techniek als van de zorgprocessen veel vraagt. In deze bijeenkomst gaan we hierop in en delen wij inzichten en tips rondom hergebruik en de uitwisseling de BgZ. 

 

Voor wie

De bijeenkomst is voor iedereen die werkzaam is in een instelling die aan de slag gaat met module 3 van VIPP 5. Na deze bijeenkomst ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en landelijke ideeën rondom de uitwisseling van de BgZ.

 

Wanneer en waar

Donderdagochtend 25 juni 2020

9:00-13:00 uur, inclusief afsluitende lunch
Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht

 

Inschrijven

 

Er is plek voor maximaal 30 personen. Verzoek is om 1 inschrijving per instelling. Bij grote belangstelling, wordt de bijeenkomst in het najaar herhaald.

 

Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere e-mail adressen (privé of consultancybureaus) worden niet geaccepteerd.

 

Vragen

Vragen over de bijeenkomst of vragen die we tijdens de bijeenkomst kunnen beantwoorden? Neem contact met ons op:

 

NFU: vipp@nfu.nl

NVZ: vipp@nvz-ziekenhuizen.nl of 06-1294 9287

 

ZKN: vipp@zkn.nl  of 070-31 77 980