Event | 21 september 2020

Meet-Up Informatieberaad Zorg

Publicatie datum: 8 september 2020
  • #BgZenzibsimplementatie
  • #Veranderingvangedrag
  • #Hergebruikzorginformatie

 

Maandag 21 september staat de Meet-up van het Informatieberaad Zorg op de kalender. Dit keer met als thema: Leren van implementeren.

 

De Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats is de plek waar patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten. Tijdens de bijeenkomst zal adviseur Larissa Frank namens Registratie aan de bron samen met Viola Brouwer van Amsterdam UMC de workshop 'Meten is beter weten!' verzorgen. Ook kun je via de chat vragen aan ze stellen. 

  

Deze 8e Meet-up vindt plaats bij het Ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport en is online te volgen. Vanuit het thema 'Leren van implementeren' zul je tijdens de Meet-up antwoord vinden op vragen als; Op welke manier kunnen zowel zorgaanbieders als leveranciers de verschillende zorginnovaties doorvoeren in hun eigen organisatie? En hoe vinden landelijke ontwikkelingen op regionaal niveau hun weg? 

 

Zorg dat je erbij bent

De Meet Up wordt om 14.00 uur officieel geopend door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS. De digitale inloop is vanaf 13.45 uur. Na de opening kun je kiezen uit tientallen inspirerende workshops die worden verzorgd door experts uit het zorgdomein. De Meet Up wordt rond 16.00 uur digitaal afgesloten.

 

Meld jezelf hier aan