Event | 21 september 2020

Meet Up Informatieberaad Zorg

Publicatie datum: 9 juli 2020

 

Maandag 21 september staat de Meet-up van het Informatieberaad Zorg op de kalender. Dit keer met als thema: Implementatie.

 

De Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats is de plek waar patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten. Tijdens deze bijeenkomst zal Registratie aan de bron samen met betrokkenen uit de umc's twee workshops verzorgen.

  

Deze 8e Meet-up vindt plaats bij het Ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport. Vanuit het thema "Implementatie" zul je tijdens de Meet-up antwoord vinden op vragen als; Op welke manier kunnen zowel zorgaanbieders als leveranciers de verschillende zorginnovaties doorvoeren in hun eigen organisatie? En hoe vinden landelijke ontwikkelingen op regionaal niveau hun weg?

 

Zorg dat je erbij bent

Vanaf 09.00 ben je van harte welkom. De Meet Up wordt om 10.00 uur officieel geopend door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS. Na de opening kun je kiezen uit tientallen inspirerende workshops die worden verzorgd door experts uit het zorgdomein. De Meet Up wordt rond 15:30 uur afgesloten met een informele borrel.

 

Meld jezelf hier aan