Event | 18 juni 2020

Doe mee met de interactieve webinars – Verbinden & Innoveren met SNOMED

Publicatie datum: 28 mei 2020

 

Wegens grote belangstelling wordt de workshop herhaald die Registratie aan de bron in februari heeft verzorgd op het symposium van Nictiz. Hilde Schwantje van Registratie aan de bron verzorgt nu een interactieve webinar over de eenduidige registratie van zorginformatie ten behoeve van kwaliteitsaanleveringen.


De online bijeenkomst vindt plaats op 18 juni 2020 van 16.00 tot 17.00 uur. In deze interactieve webinar krijgt u handvatten voor goede registratie, waarbij mentale transitie een belangrijke factor is.

 

De media is er niet om verlegen, dagelijks verschijnen er berichten over de hoge administratieve lasten in de zorg en het gebrek aan digitale uitwisseling van zorginformatie. De ambitie van het programma Registratie aan de bron is de zorg verbeteren door zorginformatie altijd en overal beschikbaar te stellen. Het belangrijkste principe hierbij is dat het zorgproces hier altijd de basis voor moet zijn. Eenheid van Taal, en dus SNOMED CT, is hierbij essentieel.

 

Tijdens de webinar wordt U meegenomen aan de hand van een praktijkcasus welke laat zien hoe het zorgproces centraal wordt gesteld voor de aanlevering aan de Landelijke Registratie Orthopedisch Implantaten (LROI).

 

 

 

Meedoen is makkelijk: meld u aan en u ontvangt de dag voor de webinar een link om in te loggen.