Event | 11 juni 2020

Delen van praktische ervaringen tijdens Architectuur in de zorg

Publicatie datum: 19 november 2019

Op donderdag 11 juni 2020 wordt de 11e editie van het congres “Architectuur in de Zorg” in het Akoesticum te Ede georganiseerd.

 

Tijdens deze bijeenkomst zal Registratie aan de bron aan de bron aan de hand van een op architectuur gebaseerd implementatiemodel inzichtelijk maken welke issues er allemaal kunnen spelen in de praktijk.

 

Het congres is inmiddels uitgegroeid tot hét informatie- en netwerkplatform van professionals die in de zorgsector werkzaam zijn. Het thema van deze editie is Architectuur in de Zorg: Van partituur tot uitvoering.

 

Om te zorgen dat een orkest harmonieus met elkaar samenspeelt is er een gezamenlijke partituur. De partituur toont de maat van de muziek en de noten voor het instrument in samenhang. Tijdens de uitvoering weten de muzikanten, als specialist en elk met hun eigen instrument, hun eigen tonen te spelen om samen de toeschouwers te boeien.

Architectuur speelt eenzelfde rol voor het uitvoeren van veranderingen in het technologielandschap in de zorg De snelheid en de volgorde waarin specialisten hun bijdrage leveren maar ook de taal waarin ze met elkaar spreken daarbij essentieel om te zorgen dat ze elkaar begrijpen. Allemaal leveren ze een bijdrage aan een harmonieus landschap waarin de informatie als muziek stroomt.

 

Voor meer informatie en het inschrijfformulier ga  naar de website