Event | 30 juli 2017

Verdiepende training Basisgegevensset Zorg

Publicatie datum: 30 juli 2017
Op 30 juni vindt een verdiepende training Basisgegevensset Zorg plaats, georganiseerd door de NVZ. Het gaat om een vervolg op de trainingen Basisgegevensset zorg van april en mei 2017. De training is vooral bedoeld voor informatie-architecten.
De verdiepende training BgZ bestaat uit de volgende modules
Module BgZ Korte introductie hoe de BgZ is opgebouwd, wat voor standaard het is, welke onderdelen er in zitten en hoe gegevens uit de BgZ uitgewisseld kunnen worden.
Module zibs (zorginformatiebouwstenen) Verdieping op documentatie over zibs (architectuurdocument 1 en 2), waar deze worden beheerd en waar vragen kunnen worden gesteld. Inzicht in hoe de zibs kunnen worden toegepast en gebruikt in projecten. De UML informatiemodel en tekst van de zibs lezen en doorgronden.
Module zib conformance Kennis over het zib conformance raamwerk, verschil tussen de drie aspecten begrijpen. Ervaringen en ‘best practices’ rondom het doen van een conformance inventarisatie in de praktijk. Handvatten voor het uitvoeren van de benodigde inventarisatie in eigen organisatie.
Module VIPP en zibs
Verkenning en vooruitblik toepassen bouwstenen en standaarden van Registratie aan de Bron in voorbereiding op de eisen van het VIPP-programma.


AanmeldenEr kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan de training. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Om aan te melden mail uw naam, functie en de instelling waar u werkt naar vipp@nvz-ziekenhuizen.nl o.v.v. aanmelding verdiepende training BgZ 30 juni.