Event | 10 juli 2019

Meet Up voor ICT-leveranciers

Publicatie datum: 10 juli 2019
Het Informatieberaad Zorg organiseert een grootschalige Meet Up voor ICT-leveranciers en voor mensen die betrokken zijn bij de VIPP-programma’s.
De dag staat in het teken van de vier programma’s die vanuit VWS zijn gestart in het kader van de elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, de samenhang tussen de programma’s en initiatieven die lopen op weg naar een duurzaam informatiestelsel voor de zorg. Tijdens de bijeenkomst geven de verschillende (VIPP-)programma’s aan wat de meest recentelijke ontwikkelingen op hun terrein zijn. Daarnaast kunnen de bezoekers verdiepende workshops en inspirerende themasessies bijwonen. De bijeenkomst vindt plaats bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Den Haag.

Werk jij voor een ICT-leverancier, of ben je betrokken bij een VIPP-programma óf bij één van de programma’s voor elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? En wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst op 10 juli! Je kunt je aanmelden via deze https://www.aanmelder.nl/leveranciersmeetup/subscribe.