Nieuws

Kwartiermaker NVZ voor Registratie aan de bron van start

Publicatie datum: 6 juli 2016
Sinds 1 oktober 2016 werkt Matthias Mieth als kwartiermaker NVZ voor Registratie aan de bron. Matthias gaat de stand van zaken bij algemene ziekenhuizen en andere NVZ-leden in kaart brengen.
Vanaf 1 oktober 2016 is Matthias Mieth werkzaam als kwartiermaker NVZ voor Registratie aan de bron. Matthias werkt als senior-adviseur Zorg & ICT bij M&I/Partners en heeft eerder in zijn eerdere loopbaan ervaring opgedaan als psycholoog, coach, trainer en mediator. Hij komt het programmateam tot het einde van het jaar voor drie dagen per week versterken.

Matthias gaat leden van de NVZ benaderen, informeren en enthousiasmeren over het programma Registratie aan de bron en zijn achterliggende principes. Hij inventariseert welke instellingen in de looptijd van het programma (tot 2020) een nieuw epd gaan implementeren of een grote wijziging in hun epd gaan doorvoeren. Daarnaast brengt hij de wensen van NVZ-leden, om deel te nemen aan het programma Registratie aan de bron, in kaart. Dat moet leiden tot een overzicht van instellingen die gefaciliteerd kunnen worden door het programma in hun inhoudelijke en veranderkundige implementatie.