E-learning

Voor zorgprofessionals is e-learning ontwikkeld over Registratie aan de bron. Deze e-learning bestaat uit drie modules. U kunt de modules zelfstandig verwerken.

Klik hier om naar de modules te gaan.

Schermafbeelding 2019 11 25 om 12.23.50 111954918955

Introductiemodule

De introductiemodule gaat in op de context van het programma Registratie aan de bron. Dit onderdeel behandelt het belang van goede, eenduidige, eenmalige registratie en de mogelijkheden daarvan voor meervoudig gebruik.

Module ‘Het nieuwe registreren’

De module ‘Het nieuwe registreren’ gaat over de problemen die kunnen ontstaan als zorgverleners classificaties gebruiken voor het klinisch registreren. Ook komen de oplossingen aan bod die het mogelijk maken informatie zo vast te leggen dat ze uitwisselbaar en herbruikbaar wordt. 

Module Basisgegevensset Zorg

De derde module behandelt de Basisgegevensset Zorg. Dat is de minimale set van patiëntgegevens die specialisme-, ziektebeeld- en beroepsgroepoverstijgend relevant zijn en van belang voor de continuïteit van zorg.

Context varieert per instelling

Binnen het VUmc en het AMC worden de modules aangeboden tijdens de EPIC-vervolgopleiding. Binnen andere instellingen zijn de modules onderdeel van het implementatietraject van Registratie aan de bron. Wilt u weten welke keuze uw instelling heeft gemaakt? Neem contact op met de roadmaptrekker of epd-afdeling van uw instelling. 

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Stel je vraag aan Iris Hanegraaf. Bel 06 292 308 17 of mail haar.
Mail Iris

We horen graag van je.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.