Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk hem in de
webbrowser
 
Nieuwsbrief, december 2016
Dit is nieuwsbrief nummer 4 van Registratie aan de bron. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuws, achtergronden, goede voorbeelden en tools die in het kader van het programma ontwikkeld zijn.
 
Eerst moet die olifant de kamer uit
Eerst moet die olifant de kamer uit
Zorgverleners willen graag meewerken aan Registratie aan de bron, betoogden Lieke Welling (midden) en Marc Seelen (links) tijdens de de Meet&Greet-dag van het Citrienfonds. Maar dan moet het wel gaan om registratie die nodig is voor goede zorg, en niet méér. Oh ja, en noem het alsjeblieft geen 'registratie'.
Lees meer
 
Helpt gaming bij het invoeren van eenduidig en eenmalig vastleggen?  
Helpt gaming bij het invoeren van eenduidig en eenmalig vastleggen?
Registratie aan de bron betekent voor veel zorgverleners een andere manier van werken. Hoe maken we dat zo gemakkelijk mogelijk? Hoe kunnen we de noodzaak daarvan onderbouwen? En vooral… zou een game daarbij kunnen helpen?
Lees meer

 

   
 
Archituurdocument vastgesteld en beschikbaar  
Archituurdocument vastgesteld en beschikbaar
Het Architectuurdocument beschrijft de grondbeginselen van de zibs en hoe ze gebruikt kunnen worden in de praktijk van de zorg.
Lees meer

 

   
 
Fijne feestdagen en een mooi 2017  
Fijne feestdagen en een mooi 2017
Namens het hele team van Registratie aan de bron: dank voor de samenwerking in het afgelopen jaar, fijne dagen en een mooi 2017!
Lees meer

 

   
 
AGENDA
23 september 2019
Meet Up Informatieberaad Zorg - Gezonde data
Op 23 september 2019 vindt bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de 7de keer de Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. Tijdens de Meet Ups van het Informatieberaad ontmoeten patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers én leveranciers en inkopers van technische oplossingen voor de zorg elkaar. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Gezonde data’. Registratie aan de bron verzorgt een workshop.
Lees meer
30 oktober 2019
Masterclass - Zorginformatie altijd en overal voor iedereen beschikbaar maken, hoe doe je dat?
Hoe werk je volgens het principe van Registratie aan de Bron? Wat komt kijken bij implementatie en wie zijn daarbij nodig? Wat zijn de ontwikkelingen in het land, waar kun je vandaag zelf mee starten en wat kun je morgen doen? Registratie aan de bron organiseert als antwoord op deze vragen op 30 oktober een Masterclass.
Lees meer
Nieuwsbrief Registratie aan de bron
Het programma Registratie aan de bron brengt vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit. Heeft u suggesties? We ontvangen ze graag via info@registratieaandebron.nl.
 
Aanmelden | Afmelden | Disclaimer