Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk hem in de
webbrowser
 
Nieuwsbrief, december 2016
Dit is nieuwsbrief nummer 4 van Registratie aan de bron. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuws, achtergronden, goede voorbeelden en tools die in het kader van het programma ontwikkeld zijn.
 
Eerst moet die olifant de kamer uit
Eerst moet die olifant de kamer uit
Zorgverleners willen graag meewerken aan Registratie aan de bron, betoogden Lieke Welling (midden) en Marc Seelen (links) tijdens de de Meet&Greet-dag van het Citrienfonds. Maar dan moet het wel gaan om registratie die nodig is voor goede zorg, en niet méér. Oh ja, en noem het alsjeblieft geen 'registratie'.
Lees meer
 
Helpt gaming bij het invoeren van eenduidig en eenmalig vastleggen?  
Helpt gaming bij het invoeren van eenduidig en eenmalig vastleggen?
Registratie aan de bron betekent voor veel zorgverleners een andere manier van werken. Hoe maken we dat zo gemakkelijk mogelijk? Hoe kunnen we de noodzaak daarvan onderbouwen? En vooral… zou een game daarbij kunnen helpen?
Lees meer

 

   
 
Archituurdocument vastgesteld en beschikbaar  
Archituurdocument vastgesteld en beschikbaar
Het Architectuurdocument beschrijft de grondbeginselen van de zibs en hoe ze gebruikt kunnen worden in de praktijk van de zorg.
Lees meer

 

   
 
Fijne feestdagen en een mooi 2017  
Fijne feestdagen en een mooi 2017
Namens het hele team van Registratie aan de bron: dank voor de samenwerking in het afgelopen jaar, fijne dagen en een mooi 2017!
Lees meer

 

   
 
AGENDA
20 juni 2019
Registratie aan de bron implementeren, hoe doe je dat? Congres Architectuur in de zorg
Gé Klein Wolterink spreekt aan de hand van een implementatiemodel over alle aspecten die bij een concrete implementatie aan de orde zijn. Hij vertelt over de noodzakelijke gedragsverandering bij het registreren van gegevens en de functionele eisen die worden gesteld aan de informatiesystemen om de zorgverlener hierin te ondersteunen.
Lees meer
10 juli 2019
Meet Up voor ICT-leveranciers
Het Informatieberaad Zorg organiseert een grootschalige Meet Up voor ICT-leveranciers en voor mensen die betrokken zijn bij de VIPP-programma’s.
Lees meer
Nieuwsbrief Registratie aan de bron
Het programma Registratie aan de bron brengt vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit. Heeft u suggesties? We ontvangen ze graag via info@registratieaandebron.nl.
 
Aanmelden | Afmelden | Disclaimer