Toggle sidebar

Onderwijs

Hulp nodig bij het invoeren van de principes van Registratie aan de bron in uw ziekenhuis of zorginstelling? De overgang naar eenduidig vastleggen van zorginformatie voor meervoudig gebruik betekent niet alleen iets voor uw epd. Het is ook een veranderkundige uitdaging.

E-learning

Niet alle professionals in uw organisatie zullen hun zorginformatie meteen gestructureerd gaan vastleggen. Vrije tekstvelden worden nog lang te veel gebruikt, waardoor meervoudig gebruik niet mogelijk is. Om u bij deze opgave te helpen zijn er e-learningmodules ontwikkeld voor zorgprofessionals.

Game

Daarnaast ontwikkelden we een serious game. Deze game kunt u inzetten om bewustzijn en draagvlak te creëren in uw organisatie.

Trainingen

Ook organiseren we trainingen voor professionals in de zorg die ziekenhuizen en zorginstellingen ondersteunen bij de inrichting, implementatie en het verder ontwikkelen van het EPD; zij die de verbinding maken tussen zorg en ict.

Opleidingen

In Nederland wordt op verschillende plekken opleidingen aangeboden die gerelateerd zijn aan de principes van Registratie aan de Bron. Onder meer voor CMIO’s en andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij ICT, bijvoorbeeld bij de implementatie van het epd. Maar ook voor de professionals die zich bezighouden met de technische kant van de principes van Registratie aan de Bron, zoals informatie-architecten en zorgadministrateurs.

NFU NVZ Nictiz V&VN Federatie Medisch Specialisten