Toggle sidebar
30 oktober 2019

Masterclass - Zorginformatie altijd en overal voor iedereen beschikbaar maken, hoe doe je dat?

Hoe werk je volgens het principe van Registratie aan de Bron? Wat komt kijken bij implementatie en wie zijn daarbij nodig? Wat zijn de ontwikkelingen in het land, waar kun je vandaag zelf mee starten en wat kun je morgen doen? Registratie aan de bron organiseert als antwoord op deze vragen op 30 oktober een Masterclass.

Zorginformatie digitaal uitwisselen, bijvoorbeeld voor overdracht, uitwisseling in de regio en aanlevering aan kwaliteitsregistraties. Daar werkt Registratie aan de Bron aan. Het zorgproces is ons vertrekpunt, altijd! Zorginformatie eenmalig en eenduidig vast leggen tijdens het zorgproces voor hergebruik, dat is Registratie aan de Bron. Zo neemt de administratielast af en – minstens zo belangrijk - beschikken patiënten en zorgverleners altijd en overal over de benodigde zorginformatie. En daar wordt de zorg beter van. Tijdens deze Masterclass laten we zien hoe je de implementatie op jouw werkplek aan pakt en delen we onze ervaringen uit onze pilotprojecten.

De Masterclass is voor iedereen die met het principe aan de slag wil, in ziekenhuizen, bij kwaliteitsregistraties, leveranciers of bewerkers. Of je nu CMIO bent of bestuurder, projectleider of informatiemanager, informatieanalist of beleidsadviseur, na deze Masterclass weet je welke stappen te zetten en kun je concreet aan de slag.

Wanneer: Woensdag 30 oktober

Locatie: Vergadercentrum Domstad, te Utrecht

Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel

Aan deelname zijn geen kosten verboden. Heb je vragen en/of wil je je aanmelden?

Mail je gegevens naar info@registratieaandebron.nl

Tot dan!

NFU NVZ Nictiz V&VN Federatie Medisch Specialisten