Toggle sidebar
Algemeen, 5 september 2016

Registratie aan de bron zoekt kwartiermaker NVZ

Het programma Registratie aan de bron is op zoek naar een kwartiermaker NVZ die Registratie aan de bron in de algemene ziekenhuizen op de kaart gaat zetten.

De kwartiermaker gaat algemene ziekenhuizen en andere leden van de NVZ benaderen, informeren en enthousiasmeren over het programma Registratie aan de bron en zijn achterliggende principes.

De kwartiermaker inventariseert welke instellingen in de looptijd van het programma (tot 2020) een nieuw epd gaan implementeren of een grote wijziging in hun epd gaan doorvoeren. Daarnaast brengt hij wensen van NVZ-leden in om deel te nemen aan het programma Registratie aan de bron in kaart. Dat leidt tot een overzicht van instellingen die gefaciliteerd kunnen worden door het programma in hun inhoudelijke en veranderkundige implementatie.

Het betreft een tijdelijke opdracht die per direct start voor 24 uur per week. De opdracht moet op 31 december 2016 afgerond zijn. Eventueel is een verlenging mogelijk. Zzp’ers zijn ook welkom om te reageren op deze functie.

Download document

Vacature Kwartiermaker projectleider NVZ

NFU NVZ Nictiz V&VN Federatie Medisch Specialisten