Toggle sidebar
19 november 2019

Masterclass: Zorginformatie altijd en overal voor iedereen beschikbaar maken, hoe doe je dat?

Dinsdag 03 december organiseren wij opnieuw een masterclass waarin we antwoord geven op verschillende implementatie vraagstukken, zoals: Wat komt kijken bij implementatie en wie zijn daarbij nodig? Wat zijn de ontwikkelingen in het land, waar kun je vandaag zelf mee starten en wat kun je morgen doen?

Masterclass: Zorginformatie altijd en overal voor iedereen beschikbaar maken, hoe doe je dat?

Waarover

Zorginformatie digitaal uitwisselen, bijvoorbeeld voor overdracht, uitwisseling in de regio en aanlevering aan kwaliteitsregistraties. Daar werkt Registratie aan de Bron aan. Het zorgproces is ons vertrekpunt, altijd! Zorginformatie eenmalig en eenduidig vast leggen tijdens het zorgproces voor hergebruik, dat is Registratie aan de Bron. Zo neemt de administratielast af en – minstens zo belangrijk - beschikken patiënten en zorgverleners altijd en overal over de benodigde zorginformatie. En daar wordt de zorg beter van. Tijdens deze Masterclass laten we zien hoe je de implementatie op jouw werkplek aan pakt en delen we onze ervaringen uit onze pilotprojecten.

Voor wie

De Masterclass is voor iedereen die met het principe aan de slag wil, in ziekenhuizen, bij kwaliteitsregistraties, leveranciers of bewerkers. Of je nu CMIO bent of bestuurder, projectleider of informatiemanager, informatieanalist of beleidsadviseur, na deze Masterclass weet je welke stappen te zetten en kun je concreet aan de slag.

Wanneer en waar

Dinsdag 03 december

Vergadercentrum Domstad, te Utrecht

13.00 – 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel

Deelname

Aan deelname zijn geen kosten verboden. Vol = Vol

Heb je vragen en/of wil je je aanmelden?

Mail je gegevens naar info@registratieaandebron.nl

NFU NVZ Nictiz V&VN Federatie Medisch Specialisten